lunes, 22 de octubre de 2007

Rogamos Empujen Nuestros Ferrocarriles Españoles




Això és el que s'amaga rera les sigles RENFE, l'autèntic nom de la companyia.

Després de la magnífica idea que va sorgir la darrera setmana, desde dissabte s'ha fet realitat. Una averia ha deixta fora la línia cap a l'aeroport, el qual vol dir que tohom a agafar el cotxe o els autobussos cap al prat.

Tot es deu a les obres per l'AVE, mentre a Malaga nomes els falta escollir el color de la moqueta per fer la inaguració, aquí al nostre pais, ens marquen un calendari impossible d'assolir, una destrossa a la ja deteriorada infraestructura ferroviària.

Potser és cert que ens teníem que haver queixat abans, demanar moltes més inversions, però el problema és ara i ningú ens ho soluciona, amb un president a la generalitat que és un súbdit i que mai es revelarà contra l'amo. Amb un vice que amb tal d'estar al govern passarà de comunista a ianqui, i amb el Carod més interessat en abanderar la lluita independentista que el problemes que passen avui.

2014 és molt lluny, i sense infrestructures no avançarem, i quan ens toqui la data del esperat referèndum, estarem igual de desenvolupats que Rwanda.

O sigui que menys riure com diu la ministra i comencem a mossegar la mà que a sobre és alimentada per nosaltres.

No hay comentarios: