jueves, 18 de octubre de 2007

Que diuen q faràn que?.....



Desde fa dies es comenta la retirada dels símbols franquistes en tots els edificis o espais siguin públics o privats.


Ahir es va aprovar que el Valle de los Caidos deixi de ser franquista i passi a ser, segons ells, de tots. No es podran celebrar actes d'ultradreta, que la pregunta és perquè es permetien aquests actes i quan hi han manifestacions de gent més pacifica a Euskadi no es deixen celebrar?


Però hi ha una cosa que em balla el cap a mi i ningu ha resolt encara. L'herència més gran del franquisme no es tocarà?volen retirar tot el que olora a Franco (ja fa molt de temps que ho haguessin d'haver fet això....), però deixen la monàrquia!. No ho entenc.....


Al pais vei (que ens té dominats), resulta que hi ha un rei instaurat per en Siscu, que el va posar ell allà, perquè si. Saltant-se a la brava descèndies i històries. Com és possible? El primer que s'hauria de fer es portar als tribunals a tots aquells que van participar del bandol nacional (ho han fet a Xile fins i tot!), i després comença de zero i fotre a tothom al seu lloc.


El tema dels tribunals és complicat ja que molts que estàven al règim, ara ocupen càrrecs importants dins la justícia (que ja té tela).


Mentre una persona que segons ell representa el seu pais (no él meu aqui, al meu pais, encara està la Republica Catalana) sigui una herència del franquisme això voldra dir que no s'avança i que la caspa continua instaurada.

No hay comentarios: