miércoles, 17 de octubre de 2007

Benvinguts


Fa temps que volia fer-ho però fins avui no he pogut. El títol se'l he d'agraïr a en Carod, m'ha donat la idea al sentir-lo aquest matí a Rac1, després de la seva aparició al programa d'ahir de "tengo una pregunta para usted". Només els que tenim un nom català sabem el que és traspassar les fronteres del nostre pais i que ens els canviin (o castellanitzin que encara és pitjor).
Aquest blog intenta aportar la meva visió al món polític que avui vivim i que molts catalans ens agradaria canviar, la lluita per la independència serà la nostra Odissea (el nostre camí cap Ítaca), però no desistirem.
Per motius meus no puc estar a totes de l'actualitat política, però crec que la informació que vagi capitulant serà bona per fer analisis bons sobre el que passa.
Tenim la Renfe, el nostre idioma que volen matar desde Madrid, la nostra cultura (ben representada a Frankfurt fa poc).
També hi haura espai per l'humor, intentare afegir talls polítics de diferents prgrames de Rc (el mon, Minoria....) i així desdramatitzar tot una mica.
Esteu convidats tots a dir la vostra, demà primer post, no sé ben be de que anirà però alguna cosa sortirà. Fins llavors Salut i Força.

SEGUIREM LLUITANT!!!!!

No hay comentarios: